Стручен соработник

Опис на работното место:

 • Промоција и продажба на производи кои Друштвото ги пласира на пазарот во делот на ИВД дијагностика;
 • Апликативна поддршка во работата на клиентите;
 • Подготовка на документација за учество на тендери и следење на реализацијата на склучените договори за јавни набавки;
 • Развивање продажни стратегии, цели и планови;
 • Анализа на податоците за продажба и изготвување извештаи;
 • Изготвување на нарачки и планови за продажба кон добавувачи.

Професионални знаења и способности:

 • Познавање на англиски јазик;
 • Познавање на работа со комјутери-MS Office;
 • Познавање на работа со ЕРП систем Pantheon ќе се смета за предност;
 • Најмалку 2 (две) години работно искуство во иста или слична дејност ќе се смета за предност.

Образование: ВСС (ќе се смета како предност: Медицина, Фармација, Биохемија, Молекуларна биологија или Стоматологија)

Останато:

 • Возачка дозвола од Б категорија-активен возач;
 • Одлични комуникациски, аналитички и организациски способности;
 • Професионален и љубезен однос кон клиентите;
 • Способност за индивидуална и тимска работa;
 • Самоиницијативност, динамичност, исполнителност и желба за напредување.

Работниот однос ќе се заснова на определено време со можност за продолжување на неопределено.

Дискреција на кандидатите е загарантирана.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »