Персонал за во ресторан

 • Објавен пред 2 недели
 • Sarajeva Steakhouse
 • Активен до 28.09.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Вработуваме

Реномираниот ресторан Sarajeva Steakhouse вработува мотивирани и креативни поединци во новата локација - East Gate Mall во Скопје.

Sarajeva Steakhouse објавува оглас за позицијата МЕНАЏЕР/КА

Личен профил и квалификации:

 • Образование минимум ССС или ВСС
 • Одлични организациски способности
 • Претходно работно искуство во угостителски објект
 • Лојалност, прецизност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Истакнати способности за организација и координирање на персонал и работа во тим
 • Достапни за работа во смени
 • Добро познавање на вербален и пишан англиски јазик
 • Познавање на албански јазик е предност

Рокот за аплицирање е до 25.09.2021.

Вашата биографија (CV) треба да ја испратите електронски на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака - Оглас за Менаџер/ка - Скопје

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Вработуваме

Реномираниот ресторан Sarajeva Steakhouse вработува мотивирани и креативни поединци во новата локација - East Gate Mall во Скопје.

Sarajeva Steakhouse објавува оглас за позицијата ГОТВАЧ/КА

Личен профил и квалификации:

 • Образование минимум ССС (пожелно од струката готвач)
 • Одлични организациски способности и беспрекорна хигиена
 • Претходно работно искуство како готвач/ка
 • Точност, прецизност и одговорност
 • Истакнати способности за работа во тим
 • Достапни за работа во смени
 • Добро познавање на вербален англиски јазик
 • Познавање на албански јазик е предност

Рокот за аплицирање е до 15.09.2021.

Вашата биографија (CV) треба да ја испратите електронски на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака - Оглас за Готвач/ка - Скопје

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Вработуваме

Реномираниот ресторан Sarajeva Steakhouse вработува мотивирани и креативни поединци во новата локација - East Gate Mall во Скопје.

Sarajeva Steakhouse објавува оглас за позицијата САЛАТЕР/КА

Личен профил и квалификации:

 • Образование минимум ССС (пожелно од струката готвач)
 • Одлични организациски способности и беспрекорна хигиена
 • Претходно работно искуство како готвач/ка, салатер/ка
 • Точност, прецизност и одговорност
 • Истакнати способности за работа во тим
 • Достапни за работа во смени
 • Добро познавање на вербален англиски јазик
 • Познавање на албански јазик е предност

Рокот за аплицирање е до 15.09.2021.

Вашата биографија (CV) треба да ја испратите електронски на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака - Оглас за Салатер/ка - Скопје

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Вработуваме

Реномираниот ресторан Sarajeva Steakhouse вработува мотивирани и креативни поединци во новата локација - East Gate Mall во Скопје.

Sarajeva Steakhouse објавува оглас за позицијата КЕЛНЕР/КА

Личен профил и квалификации:

 • Образование минимум ССС
 • Одлични организациски способности и беспрекорна хигиена
 • Одлични комуникациски вештини
 • Претходно работно искуство како келнер/ка
 • Точност, прецизност и одговорност
 • Истакнати способности за работа во тим и динамична средина
 • Достапни за работа во смени
 • Добро познавање на вербален и пишан англиски јазик
 • Познавање на албански јазик е предност

Рокот за аплицирање е до 15.09.2021.

Вашата биографија (CV) треба да ја испратите електронски на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака - Оглас за Келнер/ка - Скопје

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Вработуваме

Реномираниот ресторан Sarajeva Steakhouse вработува мотивирани поединци во новата локација - East Gate Mall во Скопје.

Sarajeva Steakhouse објавува оглас за позицијата МИЈАЧ НА САДОВИ

Личен профил и квалификации:

 • Образование ССС
 • Одлични организациски способности и беспрекорна хигиена
 • Претходно работно искуство во угостителски објект
 • Точност, прецизност и одговорност
 • Достапни за работа во смени
 • Познавање на албански јазик е предност

Рокот за аплицирање е до 15.09.2021.

Вашата биографија (CV) треба да ја испратите електронски на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака - Оглас за Мијач на садови - Скопје

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Вработуваме

Реномираниот ресторан Sarajeva Steakhouse вработува мотивирани поединци во новата локација - East Gate Mall во Скопје.

Sarajeva Steakhouse објавува оглас за позицијата ХИГИЕНИЧАР/КА

Личен профил и квалификации:

 • Образование ССС
 • Одлични организациски способности и беспрекорна хигиена
 • Претходно работно искуство во угостителски или деловен објект
 • Точност, прецизност и одговорност
 • Достапни за работа во смени
 • Познавање на албански јазик е предност

Рокот за аплицирање е до 15.09.2021.

Вашата биографија (CV) треба да ја испратите електронски на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака - Оглас за Хигиеничар/ка - Скопје

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.