1 ГРАФИЧКИ РАБОТНИК - 1 ОПЕРАТОР НА ПРИНТЕР

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПРО ГРАФИКА
  • Активен до 11.01.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

1 ГРАФИЧКИ РАБОТНИК
Работник вешт во ИЗЛЕПУВАЊЕ на самолепливи фолии, брендирање на рекламни површини, помошник во продавница. Обавезна возачка дозвола Б категорија. Машко

1 ОПЕРАТОР НА ПРИНТЕР
со познавање на PhotoShop-CorelDrow
искуство, Б категорија

КЛИКНИ