Архитект - дизајнер

Плата од 50.000 ден. до 70.000 ден.

За компанијата: B2 Solution е професионална компанија за давање консултации и производи околу уредувањето на работните места и дизајнот на вашата канцеларија. повеќе за компанијата »

Активни огласи од b2 solution:

Продажен консултант

Потребен Архитект-Дизајнер за дизајнирање на канцелариски простори и 3Д визуелизации,  на пазарите во Македонија и Србија

Б2 Солутион регионална компанија која се бави со уредување на канцелариски простори.  http://b2.com.mk/about/

  • За својот дизајн департмент има потреба од млада или помалку млада амбициозна личност, која сака да напредува и усвојува нови светски знаења.
  • Платите во компанијата го надминуваат Македонскиот просек и наш интерес е да вработените стигнат до високи примања кои зависат од ангажманот и резултатите кои се постигнуваат во текот на работата. 
  • Важно е  кандидатите да се динамични и амбициозни, имаат желба за зарботка, да покажат лидерски способности.
  • Како компанија сме ориентирани кон луѓе со работни, ментални и морални квалитети, формалното образование е важно но не мора да биде пресудно. 

Доколку сакате да се стекнете со врвни светски знаења и професионален напредок, Б2 Солутион е вистинското место за Вас!

CV-јата од заинтересираните кандидати ги очекуваме на  [најави се за да го видиш е-маилот]  во наслов ставете оглас за архитект.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »