Практиканти и Адвокатски приправници

За компанијата: Со корени од 1946 година, кога е основана првата адвокатска канцеларија со името Поленак, Адвокатското друштво Поленак е најдолготрајниот давател на правни услуги на пазарот во Северна Македонија. Друштвото... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »