Раководител на смена

За компанијата: Еден од најголемите ланци на ресторани во светот и лидер во начинот на подготовка и послужување на пилешко! повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • КАН Интернатионал
 • Активен до 20.10.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од КАН Интернатионал:

Касиер - Бургер Мајстор

(преземи го огласот како слика)

KFC Македонија вработува

Раководител на смена                                                                                                                                                                                                         

Тимот на KFC Македонија се шири на нова локација и сме во потрага по МЕНАЏЕР НА СМЕНА кој со својата ангажираност, обука и мотивирање на вработените ќе придонесе за одличен тим и одлично место за работа. Менаџерот на смена проактивно го поддржува целиот тим поради ефикасно работење на ресторанот притоа запазувајќи ги сите процедури и стандарди според кои работи КФЦ.

МЕСТО: Скопје

ОДГОВОРНОСТИ:

 • Поддршка на менаџерскиот тим за следење и развивање на нови вработени преку тренинзи
 • Успешно решавање на поплаките и прашањата на клиентите во согласност со политиката на компанијата
 • Создавање на средина којашто е фокусирана на клиентите
 • Максимизирање на продажбите во својата смена
 • Контрола врз залихата и бројот на вработени во ресторанот
 • Изготвување на извештаи после секоја смена
 • Обезбедување максимална безбедност на своите вработени
 • Oбезбедување непрекинато работење на ресторанот и распределување задачи меѓу вработените
 • Контрола врз спроведувањето на процедурите за подготовка и складирање на производите
 • Одржување уникатна атмосфера за нашите гости

КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено средно образование
 • Минимум познавање на Microsoft Office
 • Минимум познавање на англиски јазик
 • Вештини за решавање на проблеми
 • Способност да планира и евалуира процеси
 • Способност за користење на сите расположливи ресурси за поголема профитабилност
 • Проактивност и работа под притисок

ШТО НУДИМЕ НИЕ:

 • Професионална обука
 • Национална и меѓународна мрежа за кариера
 • Можност за унапредување
 • Конкурентна плата (со плаќање на прекувремени, ноќни и празнични дневници, минат труд и сите давачки согласно законот)
 • Дневен бесплатен оброк и попуст од 20% на сите производи од компанијата

  Заинтересираните кандидати е потребно да испратат CV на j[email protected]mk.com, со натпис “Менаџер на смена” до 19.10.2021.