Мајстор за пецива

Локација: Општина Аеродром, Скопје

Како да аплицирате:

Побарајте не на 079 410 158 за да закажете интервју за работа или за да добиете повеќе информации во врска со работната позиција.

 

 

 

 

 

 

.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »