FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Братство има потреба од вилушкарист

  • Објавен пред 11 месеци
  • Братство Инох
  • Активен до 16.04.2018
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Охрид

Братство Инокс има потреба од проширување на нашиот тим, на позиција:

Вилушкарист

Потребни квалификации:
ССС
Пожелно е 1 година искуство како вилушкарист 
Пожелно е поседување на сертификат за завршена обука за вилушкарист
Возачка дозвола Б - категорија

Одговорности и задачи:
Врши утовар и растовар на стоки 
Врши транспорт на набавени материјали до магацин за набавени материјали
Врши правилно сместување на готовиот производ и амбалажата во магацините
Оговорен е за безбедно товарање на товарот
Одговорен е за редовно одржување на вулушкарот

Заинтересираните да пратат СВ на info@bratstvoinox.com.mk, да се јават телефонски на 046250312 или да дојдат во просториите на Братство Инокс.

КЛИКНИ