Call Agent/e në gjuhën shqipe

  • Објавен пред 11 месеци
  • БАЛЦАНИЦА ДООЕЛ
  • Активен до 10.10.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Balcanica per nevoja te cityshop.tv shpall konkurs pune per

Call Agent/e në gjuhën shqipe 

mardhanie e rregullt pune me page baze + bonuse
 
Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Pranimi i thirrjeve të klientëve në qendrën e thirrjeve
- Monitorimi i reklamave në TV
- Prezantimi i produkteve te Cityshop dhe shitja e tyre tek klientët
- Evidentimi i porosive
- Pritja dhe shërbimi ndaj klienteve ,shitjen e produkteve
- Respektimi i manualit të punës
- Raportimi te stafi menaxhues

Aftësitë / Kualifikimet / Eksperienca:

- Të ketë përvojë pune
- Të jetë komunikativ/e dhe dinamik/e.
- Të ketë fleksibilitet në orar.
- Njohuri bazike në kompjuter
- Të ketë aftësi organizimi dhe të jetë e motivuar për punë.

- Pozitive - njohja e gjuhes maqedone

Preferohet pervoje pune ne Call Center –Teleshoping

Afati i aplikimit deri më: 30.09..2019

Cityshop  Qendra Tregtare  Mavrovasja - ShkupCV-në me foton tuaj mund ta dërgoni në: realbic@gmail.com

КЛИКНИ