Хотел Royal View има потреби од шанкер/шанкерка

  • Објавен пред 10 месеци
  • Хотел Ројал Вју
  • Активен до 17.02.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид
КЛИКНИ