Продавач/ка на месара

  • Објавен пред 3 недели
  • Солета ДОО
  • Активен до 24.05.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ИМП СОЛЕТА ДОО - Скопје  има потреба од 1 лице на следното работно место

                      ПРОДАВАЧ/КА НА МЕСАРА 

Квалификации:

• Минимум ССС

• Претходно работно искуство во месара

• Познавање на принципите на НАССР системот

Личен профил :

• Одговорност и прецизност

• Способност за тимска работа

• Флексибилна, комуникативна и динамична личност

• Лојалност , чесност и иницијативност

Одговорности и задачи :

• Услужување и продажба на целокупниот асортиман • Познавање на работните обврски и одговорности во оддел месара (работа на машина за мелење, работа со свежо месо со и без коска)

• Одржување на хигиена

• Следење на рокови и тековни залихи

Услови за работа:

• 40 часа неделно (работа во 2 смени , 1 слободен ден неделно – Сабота или Недела)

• Плата (во зависност од искуството) + бонус + Регрес за годишен одмор (К15)

 

контакт email: info@soleta.com.mk 

Разгледување , селектирање и интервјуирање на пријавените кандидати ќе се врши во времетраење на огласот и по завршување на истиот.  

КЛИКНИ