Општи работници во градежништво

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 12.08.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

 

 

Општ работник        15 извршители реон  Скопје  

                              

Потребни квалификации:

 

-        Предност имаат кандидатите со работно искуство на позиција градежен работник,

-        Пожелно е познавање на читање на работна  документација.

Личен Профил:

-        Флексибилнос

-        Одговорност и вредна личност

-        Организираност

-        Мотивираност и превземање на иницијатива

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ