Издавачки центар ТРИ има потреба од ПРОДАВАЧИ ВО КНИЖАРНИЦА

  • Објавен пред 4 месеци
  • Издавачки центар ТРИ
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Издавачки центар ТРИ има потреба од
ПРОДАВАЧИ ВО КНИЖАРНИЦА

 

Потребни квалификации:

• Завршено високо образование (книжевност ќе се смета за предност)
• Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција
• Одлично познавање на работа со компјутер
• Познавање на англиски јазик

 

Потребни способности и вештини:

• Познавање на книжевноста и издавачката сцена во Македонија
• Одлични организациски способности
• Вештини на продавање
• Комуникативност, отвореност, љубезност
• Способност за работа со клиенти
• Високо ниво на професионалност
• Подготвеност за работа во смени

Рок на огласот – 20.08.2019

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да пратат CV на македонски и мотивациско писмо на: kariera@kniga.mk

Ќе се земат предвид само апликантите што целосно ги исполнуваат наведените услови.

КЛИКНИ