Оператори за бугарски јазик

Активни огласи од Теледискоунт Дооел:

Оператор во call center за бугарски јазик

(преземи го огласот како слика)

Теледискоунт е подружница на руската мултинационална компанија, која се занимава со интернет продажба на производи на природна база. 
Нашата компанија вработува оператори со познавање на БУГАРСКИ јазик!

Задачи на операторите:

 • интернет јавување
 • продажба на производи на веќе оставени барања на сајтот од страна на клиентот
 • нудење пакети
 • земање податоци за испорака на производот

Потребни квалификации:

 • одлични комуникациски вештини
 • одлично познавање на бугарски јазик
 • тимска работа
 • мотивација за продажба и работа

Нудиме:

 • позитивна работна атмосфера
 • одлични услови за работа
 • фиксна плата + бонуси од продажба

Е-маил: испратете го Вашето CV на: M.Stroimanovska@calleraltd.com

КЛИКНИ