BACK-END DEVELOPER

  • Објавен пред 9 месеци
  • Mysoft Advanced Technologies
  • Активен до 01.03.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Услови:
• Познавање во PHP 5.3+ OOP, Design patterns
• MySQL 5.1+
• Искуство во работење со PHP frameworks (Laravel, CodeIgniter, Zend or Symfony) 
• AJAX, XML, JSON, Web Services
• HTML , CSS , JavaScript, jQuery
• Јазици: Задолжителен:Македонски или Албански, Предност:Англиски,Германски.
• Желба за стекнување и унапредување на техничкото знаење.
• Можност за добра интернационална комуникација.
Обврски:
• Развој на различни Веб апликации.
• Персонализација
• Обнова,модификација и одржување на веќе постоечки кодови.
• Употреба на нови технологии за подобрување на платформите
• Работење заедно со тим од Developers и Дизајнери за дизајнирање и развивање на различни решенија за различни клиенти
Причини зошто да работите со нас:
• Ние ве третираме како што сакаме ние да бидеме третирани.
• Ние нудиме одлични плати и останати придобивки.
• Ние работиме прецизно за да одбегнуваме било каков стрес,при тоа да ја задржиме позитивната енергија секој нов ден.

КЛИКНИ