Магационер

За компанијата: Компанијата Демакс Нова е основана 2002 година од кога е постојанo присутна на македонскиот пазар за додатоци во исхраната. Од 2006 година е генерален регионален застапник за производите на британскиот производител на додатоци во исхраната, HeathAid. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »