Агент за теренска продажба - Тетово

 • Објавен пред 2 месеци
 • МТЕЛ ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 01.12.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

Телеком Србија Група е лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна телефонија, мобилна, телевизиска и интернет комуникација со над 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија.

Нашите корпоративни вредности се задоволни корисници, тим, одговорности, промени и резултат.

За чекор пред другите сакаме да бидеме прв избор на корисникот во светот на дигиталните услуги.

Доколку и ти сакаш да бидеш чекор пред другите и да станеш дел од нашиот успешен тим,те повикуваме да се пријавиш за следната позиција :

                                        АГЕНТ ЗА ТЕРЕНСКА ПРОДАЖБА

Стани и ти дел од тимот на МТS и одлично заработи

Ако сакаш предизвици кои ги носи продажбата, сега имаш можност во директна комуникација со корисниците на терен да стекнеш нови знаења, научиш се за телекомуникациите и работиш во динамично опкружување.

Што ти нудиме?

 • Можност за фиксна заработка по неколку месеци
 • Можност за напредување за најдобрите
 • Искуство во најпрофитабилна дејност
 • Стани врвен продавач

Каква личност бараме?

 • Енергична си и позитивна личност
 • Во новите предизвици ја гледаш својата шанса
 • Поседуваш одлични комуникациски и презентерски особини
 • Личност спремна  за работа на терен

Ако себе си се гледаш во овој опис , испрати ни ја својата биографија.