Возач со Ц категорија

Плата од 27.500 ден.

МЕДИТЕРАН НП  има потреба од:

  •  2 лицa co Ц категорија за внатрешен транспорт.
  • Транспортот се одвива во Скопје и Македонија

Испратете го вашете CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »