Продажен персонал - комерцијалисти

  • Објавен пред 11 месеци
  • Samerimpex-impulsi
  • Активен до 16.01.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Компанија во областа на прехранбената индустрија има потреба од продажен персонал - комерцијалисти за вработување на цело работно време. Персоналот е потребен за работа на терен низ цела Македонија.

Предходно работно искуство од оваа област ќе се зема како предност.

Заинтересираните кандидати можат да пратат најново CV на следнава електронска адреса:  impulsi@impulsi.com.mk 

КЛИКНИ