PLAY CAFE - City mall

  • Објавен пред 6 месеци
  • Сигнус Трејд
  • Активен до 06.05.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

КАФЕ БАР ``PLAY CAFE `` - City mall

Има потреба од конобаи и шанкери

Контакт, 078-212271

емаил; signustrejd@hotmail.com

КЛИКНИ