Маркетинг агент

  • Објавен пред 2 недели
  • Лукаско
  • Активен до 24.11.2022
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Битола

Стани дел од една успешна приказна❗️

 

Поради зголемен обем на работата сме во потрага по нови членови на нашиот тим кои ќе донесат ентузијазам и нова енергија. Доколку сте љубезни динамични и поседувате одлични комуникациски способности и сакате да ги унапредите вашите продажни вештини, ве повикуваме да ни ја пратите вашата кратка биографија (CV).

 

❗️НАОПОМЕНА❗️
💥ЌЕ БИДАТ КОНТАКТИРАНИ САМО КАНДИДАТИ КОИ ЌЕ ВЛЕЗАТ ВО ПОТЕДНИОТ КРУГ💥
400€ Уште во прв месец + Бонуси
Апликантите е потребно да поседуваат сопствено возило.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »