EUROPCAR MACEDONIA - RENTAL SALES AGENT

 • Објавен пред 8 месеци
 • НИ-МАР ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 21.02.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Позицијата е за шалтерски/a работник/чка на аеродромот „Skopje Iternational Airport”.

 

Потребна квалификација:

 • Познавање на Англиски jазик 
 • Кандидатите со познавање на Турски или Албански јазик имаат предност
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Познавање на компјутерски вештини (Windows,MS Office)
 • Комуникативен/на и спремен/на на работа со луѓе      

 

Опис на работата:

 • Изнајмување на возила
 • Презентација на возилата на клиентите
 • Извршување на административни обврски
 • Работа во смени

 

Профил на кандидатот/ката:

 • Мотивиран/а и насочен/а кон резултати
 • Искуство во работа со клиенти
 • Спремен/на на тимска работа и учење
 • Комуникативен/на,љубезен/на и толерантен/на
 • Одговорен/на и совесен/на

 

Што нудиме:

Месечни примања + бонуси во согласност со постигнатите резултати

Превоз до аеродром „Skopje Iternational Airport”

 

Доколку сметате дека со своето значење и вештина можете да допринесете за нашиот заеднички успех и сакате да станете дел од нашиот тим пратете ни СV на leasing@europcar.com.mk

КЛИКНИ