Front-End Developer

  • Објавен пред 12 месеци
  • Mysoft Advanced Technologies
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Front-End:

-Потребно знаење: CSS,HTML,JavaScript->jQuery,Magento(Се останато ви се брои како предност)

-Работно Искуство се брои како Предност

-Јазици: Задолжителен:Македонски или Албански, Предност:Англиски,Германски.

КЛИКНИ