Општ работник

Плата од 30.000 ден.

За компанијата: 3 ST е целосно приватна компанија со долгогодишно искуство во производство на моторни и индустриски масла, лоцирана во Скопје. Компанијата е основана во 1991 година за денес да стане најголемата производствена... повеќе за компанијата »

Фирмата 3СТ Дооел за производство на моторни и индустриски масла, трговија и услуги има потреба од:

 

  • 5 работници за работа во смени.

 

Почетна плата 30.000 денари

Начин на аплицирање:

Испратете CV на следниот email:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или јавете се на следните телефони: 02/550-400 или 075 305 397

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »