Технолог за месо

 • Објавен на 2.2018
 • ВИТАСТАРТ ДОО
 • Активен до 20.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Компанија за прехранбени состојки, Витастарт (ексклузивен застапник за брендот Chr. Hansen од Данска) со долгогодишно искуство и стабилна позиција во Македонија ја проширува својата структура и бара:

 

Технолог за месо за пазарот во Македонија, Албанија, Косово

 

Потребни квалификации:

 • Задолжително е високо образование во технологијата на храна, специјализација во технологијата на месо;
 • Задолжителен минимум од 6 месеци стаж по специјалноста;
 • Владеење на англиски јазик;
 • Одлични комуникациски и организациски вештини;
 • Желба да се работи во тим;
 • Валидна возачка дозвола;
 • Продажно искуство е предност.

 

Одговорности:

 • Ги продава производите во својот доделен регион во согласност со неговите комерцијални цели;
 • Развива и имплементира краткорочни и долгорочни маркетинг планови и стратегии;
 • Изградба и одржување на долгорочни односи со клиентите, консултирање со нив за различните производи и апликации;
 • Подготвува презентации на производот кога е потребно како и демонстрација на истите;
 • Подготвува дневни и месечни извештаи за активностите и продажбата.

 

Услови:

 • Одлична можност за професионална реализација во компанија со високи стандарди;
 • Многу добри работни услови;
 • Специјализирани обуки во Македонија и во странство;
 • Долгорочни контакти со водечки специјалисти во оваа област;
 • Следува службен автомобил, лаптоп, телефон.

 

Покрај стручното образование и обука, ние бараме проактивна и искрена личност за поддршка на нашата корпоративна култура.

Знаеме дека нашите вработени се срцето на нашиот успех и, во замена за вашите напори, обезбедуваме обука, фер плата, предизвик во работата и почит.

Ние го цениме вашиот интерес и вашата апликација ќе се чува во целосна доверливост.

Доколку сте заинтересирани, ве молиме испратете го вашето CV на следниот маил: g.oliver@vitastart.mk

КЛИКНИ