Бравар/металопреработувач

  • Објавен пред еден месец
  • ПРО УПГРАДЕ ДООЕЛ
  • Активен до 26.11.2021
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Брзорастечка компанија од Германија (Sarstedt, Hannover), го проширува својот тим и бара соработници за позицијата:

                                                             БРАВАР / МЕТАЛОПРЕРАБОТУВАЧ

Идеалниот профил на нашите нови соработници:

- Завршено стручно образование за бравар

- Соодветно владеење на техниките на заварување (MAG i WIG)

- Познавање и ‘читање’ на технички цртежи

- Искуство во производство на метални скалила, огради и конструкции

- Возачка дозвола – Б категорија

За возврат, нашата Компанија ви нуди:

- Почетна плата од 2,500 ЕУР

- Соодветно сместување на сметка на Компанијата

- Професионална надградба и кариерно напредување

- Флексибилност во корситењето на слободните денови и годишниот одморе

- Можност за преселба и вработување на членовите на вашето семејство

Вашата апликација за оваа работна позиција можете да ја пратите на:    

За сите дополнителни информации можете да го контактирате нашиот представник во Скопје на: 078 / 882 – 288