Заварувач

Фирмата ТЕМС ХОЛДИНГ ДООЕЛ има потреба од 1 лице за работно место заварувач. Потребни квалификации: мин. ССС образование, работно искуство како заварувач мин 1 година. Сите кандидати потребно е да достават свое CV на tems.holding@outlook.com Телефон за контакт 078/247-898

КЛИКНИ