Хигиеничар

За компанијата: Еден од најголемите ланци на ресторани во светот и лидер во начинот на подготовка и послужување на пилешко! повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • КАН Интернатионал
  • Активен до 26.11.2021
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од КАН Интернатионал:

Персонал за ресторан - Диспечер

Придружете ни се и бидете дел од нашиот проширен КФЦ тим кој брои повеќе од 200 тимски членови. Ние сме тука да останеме и сакаме ти да уживаш со нас!

Бараме

Позиција: Хигиеничар

Работно време: Полно работно време 
Место: KFC Автокоманда

Потребни квалификации:

  • Средно образование
  • Претходно работно искуство на иста позиција

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање или да се јават на: 070 266 491