ХИГИЕНИЧАРИ и СОБАРКИ

 • Објавен на 5.2019
 • Мотиви
 • Активен до 20.05.2019
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

МОТИВИ за нивен клиент, високо квалитетен, професионален и динамичен ХОТЕЛ “New Star” во Скопје, Македонија, бара Хигиеничари и Собарки 

 

Hotel New Star има потреба од:

 

ХИГИЕНИЧАРИ и Собарки

 

Потребни квалификации и познавања:

 • Искуство во одржување хигиена се смета за предност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Сериозност, посветеност и трудољубивост
 • Педантност и темелност во извршувањето на работните обврски
 • Способност за тимска работа

 

Услови

 • Прва смена
 • Обезбедена Храна и Превоз
 • Со плата од 15.000 МКД нето
 • Се плаќа К-15 на сите вработени
 • Сите вработени се почитувани и се внимава на здравје и безбедност при работа.

 

Апликациите (вклучувајќи и CV со фотографија) треба да бидат доставени на е-пошта kariera@motivi.mk или директ на Kariera.mk, последен датум за апликации е 20.05.2019.

КЛИКНИ