Асистент за продажба во Беоспорт

Активни огласи од Тара Мода ДООЕЛ (Беоспорт, Nine West):

Асистент за продажба во Беоспорт East Gate

Трговското друштво ТАРА МОДА ДООЕЛ од Скопје, има потреба од продавачи за своjата новоотворена продавница Беоспорт која се наоѓа во Skopje City Mall.  Фирмата се занимава со продажба на облека и гардероба од реномирани светски брендови и спортска опрема  (Pepe Jeans, Superdry, Nine West, G-Star, Garcia Jeans, Bench,O`Neill, Quiksilver, Roxy, Dc, Wilson ), располага со малопродажни објекти во Србија, Хрватска, Црна Гора, Босна, Македонија, Словачка, Романија и Бугарија.

Потребно за продавач:

  • Минимум средно образование,
  • Комуникативност, љубезност и непосредност,
  • Презентирање на производите и нивна продажба,
  • Одговорност и организираност во работата,
  • Почитување на кодексот на однесување на фирмата,
  • Познаваењ на Office програмите и користење на Internet.
  • Водење на документација,
  • Спремност за долгорочна соработка.

Како предност ќе се смета:

  • Работно искуство во продажба,
  • Познавање на странски јазик.

Доколку сте млади, амбициозни и сакате да бидете дел од нашата екипа пратете ни ја својата биографија со слика.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »