Работа во Студио Дигитал Принт

  • Објавен пред 3 месеци
  • ИВАМА ТРАДЕ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  • Активен до 22.11.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Студио Ивама кое се наоѓа во Веро Центер-Јумбо има потреба од комуникативна,енергична и љубезна особа со елан за работа,пожелно е барем почетни познавања на Photoshop или други графички програми. Нудиме солидна редовна плата со комплетно осигурување, сите работни бенефици и можност за брзо унапредување во работата и приходите.

Вашите кратки биографии приложете ги на емаил: studioivama@live.com

КЛИКНИ