Возач / Доставувач

Белина е компанија формирана 1994 која се занимава со трговија и дистрибуција на : Бои и лакови , земјоделски алатки , молерски алат и прибор....

Ви нудиме вработување и одлични услови за работа, можност за професионална надоградба и напредување.

Потребни кфалификации:

  • ССС
  • Возачка дозвола Б категорија

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »