Продавач - Скопје

За компанијата: PANDORA е основана во 1982 година со едноставна идеја: да ги славиме жените, нудејќи им прилика за лично изразување преку нашиот универзум на висококвалитетен и современ накит по достапни цени. Денеска... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • СФ1 Клипс ДООЕЛ
  • Активен до 25.11.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)