Асистент во комерција

 • Објавен пред една недела
 • ДВОРНИК доо
 • Активен до 07.05.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Искористете ја можноста да станете дел од успешниот тим на  ДВОРНИК и аплицирајте за позицијата:         

Асистент во комерција  (машко или женско лице)

Кандидатот треба да ги исполнува слените услови:

 • минимум ССС
 • предходно искуство во комерција или директна продажба ќе се смета за предност
 • продажни вештини, желба за работа, одговорност, исполнителност, прецизност, тимска   работа
 • возачка Б категорија (активен возач)
 • познавање на англиски јазик (говор и пишување)

Ние нудиме:

 • Можност за брзо напредување во позиција и плата
 • Работно време: понеделник-петок 8-16ч.
 • Работа во една смена во канцеларија со повремени посети на клиенти
 • Редовни годишни одмори
 • Редовна исплата на К 15
 • Редовна плата и придонеси, + бонуси
 • Одлична работна атмосфера и пријатен колегиум
 • Возило за службени потреби

Доколку сметате дека ги исполнувате условите и сакате да бидете дел од тимот на ДВОРНИК, аплицирајте со Ваша биографија, мотивациско писмо и фотографија на меил: [email protected]

Сите кандати кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Огласот трае до 07.05.2021 година.

Напомена: Со самото аплицирање, кандидатот се согласува неговите лични податоци наведени во биографијата и мотивациското писмо да бидат чувани во базата на податоци на ДВОРНИК во рок од 1 година од денот на истек на рокот за аплицирање. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно Законт за заш тита на личните податоци.