Sarajeva Steakhouse: Персонал за ресторан

Персонал за ресторан

Вработуваме

Sarajeva Steakhouse вработува талентирани, мотивирани, креативни и страстни поедници во новата локација - East Gate Mall во Скопје.

Аплицирајте за следните позиции:

  • Келнер/ка

Вашата биографија (CV) треба да ја пратите електронски на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака - Оглас за работно место - Скопје

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Punësojmë

Sarajeva Steakhouse punëson persona të talentuar, motivuar, kreativ dhe të pasionuar, në lokacionin e ri – East Gate Mall në Shkup.

Aplikoni për pozitat në vijim:

  • Kamarier/e


Biografinë tuaj (CV) duhet ta dërgoni në formë elektronike deri tek [најави се за да го видиш е-маилот] me subject- Shpallje për vend pune- Shkup

Vetëm aplikuesit që do të hyjnë në rrethin më të ngushtë të selektimit do të kontaktohen.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »