Касиер и пумпаш

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

 

 

 

Поради проширување на нашиот тим, ги објавуваме следниве огласи :

1.КАСИЕР

Бензинска пумпа Интер- Оил во н. Маџари и н. Илинден има потреба од вработување Касиер.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • завршено средно образование
  • со и без работно искуство.

2. ПУМПАШ

Бензинска пумпа Интер- Оил во н. Маџари и н. Илинден има потреба од вработување пумпаш.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • завршено средно образование
  • со и без работно искуство.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [email protected]