Стручен соработник

(преземи го огласот во Word)

 

 

 

 Goodwill Pharma e интернационална компанија со седиште во Суботица и Сегедин. Претставништвото на Goodwill Pharma во Македонија со седиште во Скопје распишува оглас за работно место;

 

Стручен соработник / Medical Representative

за територија на Македонија

 


Услови:

 

 • Универзитетска диплома - медицински,фармацевтски или стоматолошки факултет
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер MS Office (Word, Excel, Powerpoint),интернет и мејл апликации
 • Работно искуство на бараната работна позиција

 


Опис на работното место:

 

 • Редовни работни состаноци со лекари и фармацевти
 • Претставување на програмот на производи во здравствените установи и аптеките
 • Одржување на промоција и презентација
 • Учествување во организација и присуство на стручни промотивни настани
 • Припрема на неделни извештаи за активностите
 • Позиција за регион Скопје/Македонија

 

 

 


Нудиме:

 

 • Креативна работа во интернационална компанија
 • Многу добри услови за работа и позитивна работна атмосфера
 • Можност за напредување
 • Можност за постојан развој и стимулативни примања
 • Стручно усовршување по највисоки стандарди

 

 

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.

Вашата апликација со мотивационо писмо и CV  испратeте ја на [email protected]

 

 

 

 

Огласот е активен 15 дена од денот на објавување.