Работник за изработка на ПВЦ и алуминиумска столарија

 • Објавен пред 7 месеци
 • ДГТ Жикол
 • Активен до 04.12.2020
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Работник за изработка на пвц и алуминиумска столарија

Потребни квалификации:

 • Монтирање на пвц столарија
 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,
 • Пожелно познавање на работа со браварски алат
 • Возачка дозвола Б категорија

Личен Профил:

 • Флексибилност
 • Одговорна и вредна личност
 • Организираност
 • Мотивираност и превземање на иницијатива

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

[email protected]  контакт телефон 071/221-056