Оператор на CNC Punch Press

  • Објавен пред 8 месеци
  • Деко-Мета ДООЕЛ
  • Активен до 15.10.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Прилеп

Деко-Мета ДООЕЛ од Прилеп има потреба од машински техничар за работа на позиција Оператор на CNC Punch Press.

Предност ке имаат кандидатите со познавање на SolidWorks, AutoCad или Invertor.

Испратетего вашето CV на dekometa@gmail.com или deko_meta@yahoo.com, или контактирате не на телефонскиот број 075-477-032 Пеце

КЛИКНИ