Сервисер за кафемати

(преземи го огласот во Word)

ИНТЕРФУД е лидер на пазарот веќе 20 години, а во склоп на фирмата имаме и овластен сервис и резервни делови. Располагаме со стручен кадар кој ќе одговори на сите ваши проблеми поврзани со кафематите. Главна цел на нашата фирма е насочување на знаењето и способностите првенствено на квалитетна услуга. Комбинацијата на квалитетна услуга и задоволување на желбите на корисниците се покажа како успешна. Се стремиме да бидеме синоним за најдоброто кафе.

Поради проширување на тимот имаме потреба од вработување на

СЕРВИСЕР

Главни одговорности

 • Припрема на кафемати
 • Сервисирање на истите
 • Монтажа и демонтажа на кафематите на локации

Потребни квалификации

 • Мимимум ССС
 • Основни познавања од механика и електрика
 • Искуство во сервисирање на кафемати и/или бела техника ќе се смета за предност
 • Возачка дозвола Б-категорија (активен возач)

Лични квалификации

 • Оранизирана и одговорна личност
 • Иницијативност и посветеност на работата
 • Способност за работа во тим

Ние нудиме

 • Редовна плата
 • Работа во одлични услови

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации да го испратат своето CV на следниов маил   [најави се за да го видиш е-маилот]

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »