Се бара архитект

  • Објавен пред 5 месеци
  • In style design group
  • Активен до 09.11.2018
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Се бара архитект со одлично познавање на AutoCad и 3D и работа со клиенти. Потребни документи : CV и портфолио од изработени проекти.

КЛИКНИ