Возачи

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на возачи со европски документи, минимум 3 години работно искуство.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Возачка дозвола, E категорија,
  • Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  • Дигитална картица за тахограф
  • Код 95
  • АДР картица

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на jane.popovski@deniint.com.mk.

КЛИКНИ