Кројач на машина

  • Објавен пред 2 недели
  • Дрвотекс
  • Активен до 18.09.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Дрвотекс:

Општи работници

Се бара општ работник и кројач на машина за кроење на иверица и др.плочести материјали.

потребни квалификации:

-предходно работно искуство ,

-организираност и одговорност. 

 

контакт тел. 070-234-943 Благоја