КОТЛАРИ – 3 ИЗВРШИТЕЛИ

 • Објавен пред 7 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 13.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, реномирана компанија лоцирана во индустриска зона Илинден вработува

 

КОТЛАРИ – 3 ИЗВРШИТЕЛИ

 

Потребни услови:

 • Средна стручна подготовка машински смер (термоенергетска насока  ќе се смета за предност)
 • Со  работно искуство како котлар од минимум 2 години;
 • Сертификат за ракувач на садови под притисок

 

Што нудиме

 •       Топол оброк и платен превоз
 •       Работа во 3 смени
 •       Годишен одмор од 20 дена
 •      Регрес за годишен одмор
 •      Редовни примања
 •      40 часа неделно работно време

 

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат преку полето АПЛИЦИРАЈ.

Само кандидатите кои ке влезат во потесен круг, ке бидат контактирани.

Огласот трае 15 дена од денот на објавување.

КЛИКНИ