Електричар/Техничар

Сенсор доо Скопје, компанија која работи на проекти во областа на слабо струјни инсталации и автоматика, има отворена позиција за електричар/техничар во оддедот за автоматика и БМС.

Карактеристики на кандидатот:

 • Со или без работно искуство во автоматика
 • Основни познавања од електрика или термотехника
 • Желба и мотивација за учење
 • Способност за работа во тим
 • Одговорност и проактивност

Работни задачи:

 • Шемирање на командни табли согласно дадена шема
 • Поврзување на опрема во поле (сензори, актуатори)
 • Монтажа на опрема во поле

Што нудиме ние:

 • Динамична работна атмосфера
 • Можност за персонален развој и напредување во областа на автоматика и електрика
 • Можност за посета на обуки за програмирање на PLC контролери и конфигурација на SCADA системи
 • Можност за посета на општи обуки за технички развој

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат свое CV на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака "Апликација за позицијата Електричар/Техничар во оддел за автоматика и БМС"

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »