Пица мајстор

  • Објавен пред 2 недели
  • Киносенс
  • Активен до 25.02.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Киносенс Доо Скопје има потреба од Пица Мајстор во Пицеријата PizZa Place во трговскиот центар Веро Џамбо Скопје.
За предност се сметаат енергични лица со одлични организациски вештини, професионалност и желба за работа, флексибилност за работа во различни смени, ведар дух и колегијалност, со работно искусто.

Сите заинтересирани можат да аплицираат на следнава e-mail adresa
[email protected]