Асистент на продажба / Комерцијалист

Плата од 24.000 ден. до 27.500 ден.

(преземи го огласот како слика)

 

Фирма која повеќе од 27 години работи во областа на трговската дејност бара мотивиран кандидат /ка за позиција асистент на продажба/ комерцијалист. Нашата примарна дејност е увоз и продажба на производи за широка потрошувачка. Увозот на производите е од земји од ЕУ и од соседните земји. Природата на работната позиција нуди можности за личен развој и професионално напредување. 

Работните обврски вклучуваат:

  • Комуникација, продажба и дистрибуција на производи до постоечки клиенти,
  • Односно сервисирање и одржување на веќе воспоставена долгогодишна соработка.
  • Работната недела е од понеделник до петок, работното време изнесува 8 часа со вклучена пауза,
  • Со почеток од 8:00-8:30 до 16:00-16:30 часот.

Локацијата на седиштето/ канцелариите на фирмата, односно на вработувањето е во населбата Хром. На избраниот кандидат ќе му бидат обезбедени и ќе ги има на располагање сите потребни услови за непречено и професионално извршување на работните задачи.

Кандидатите треба да имаат:

  • Завршено минимум средно образование.
  • Треба да поседуваат добри комуникациски способности и вештини.
  • Познавање на работа со компјутери во MS Office и internet exploreri е задолжително.
  • Поседување на возачка дозвола Б категорија е услов за вработувањето.
  • Познавањето на Англиски јазик може да биде предност. 
  • Добродојдени се да аплицираат кандидати со и без работно искуство. 

Заинтересираните кандидати треба да испратат мотивационо писмо и работна биографија (CV) на електронската адреса [најави се за да го видиш е-маилот]

Кандидатите кои имаат препораки од претходни работодавачи пожелно е да ги вклучат во апликацијата. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »