Просветно Дело АД Скопје: Уредник во издавачка дејност

Уредник во издавачка дејност

За компанијата: Просветно дело како компанија е формирана на 16 април 1945 година, врз основа на Решението на Президиумот на АСНОМ, од 31 март 1945 година, со задача да печати и издава книги, списанија и публикации со... повеќе за компанијата »

ПРОСВЕТНО ДЕЛО вработува Уредник во издавачка дејност.

Потребни квалификации:

  • Филолошки факултет
  • Познавање на Adobe indesign, Adobe illustrator, Adobe photoshop
  • Познавање на англиски јазик
  • Работно искуство ќе се смета за предност.

Од кандидатот очекуваме:

  • Способност за работа во тим.
  • Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
  • Организираност и одговорност.

Заинтересираните кандидати да ја пратат својата биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »