Комерцијалист за продажба

 • Објавен пред 5 месеци
 • ДУБАИ ММ
 • Активен до 31.05.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Дубаи М&М Скопје е компанија која врши дистрибуција на трговија на големо и мало на Бренд прехранбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на:

КОМЕРЦИЈАЛИСТИ ЗА ПРОДАЖБА              

(за реон - Скопје)

1 (еден) изршител за HORECA

2 (два) извршители за маркети

Потребни услови и  квалификации:

 • Минимум средна стручна спрема
 • Работно искуство во дејноста најмалку 3 години (предност)
 • Способност  за комерцијална теренска работа
 • Активно користење на MS Office и работа со компјутер
 • Познавање на англиски јазик
 • Поседување возачка дозвола Б категорија

Потенцијалните кандидати треба да поседуваат:

 • Комуникациски и презентерски вештини
 • Аналитички и организаторски способности
 • Да бидат креативни, иницијативни и способни за работа во тим
 • Развој на пазарот како и унапредување на продажба согласно пазарните можности
 • Совесност
 • Одговорност и предаденост на работата
 • Самоиницијативност

Компанијата на избраниот кандидат ќе му овозможи користење на  неопходни средства за работа, вклучувајќи можности за индивидуален кариерен напредок и дополнителни пакети на бенефиции и усовршувања.

Својата Професионална биографија (CV), можете да ја испратите на следната e-mail адреса: dubai@t.mk и  dubaimmdoo@gmail.com, со задолжителнa назнака во субјект "Комецијалист за продажба

КЛИКНИ