Персонал за работа во големопродажба на галантерија за мобилни телефони

  • Објавен пред 2 недели
  • Мегамобил
  • Активен до 20.02.2024
  • Позиција: Магационер
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/2460-385
  • Веб: megamobil.mk

Имаме потреба од 2 лица за работа во големопродажба на галантерија за мобилни телефони и резервни делови.

Обврски: 

  • Собирање и пакување на роба и резервни делови. 
  • Прием на нова роба, пакување, лепење декларации и т.н.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »